31.10.2007 г., 22:28 ч.

Искам... 

  Поезия
617 0 2

Когато нещо си отива

и с трясък сриват се мечти...

Когато хората те скриват

и всеки спомен ти мълчи...

Когато мъча се да бъда мила,

а всяка болка в мен трепти

и в тъмните очи прикрила

горчиви, неизплакани сълзи...

Когато пак сама се скитам

по улиците, мокри от дъжда,

и ми се иска да опитам,

да мога, искам, да летя!

Да мога, искам, да обичам,

да мога да получа свобода!

По улиците мокри да притича,

да ме прегърне силно любовта!

© Иринка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??