1.09.2009 г., 23:53 ч.

Искам 

  Поезия » Друга
571 0 0

Дали ще вместя всичко,
в тези няколко реда - не знам,

но искам да ви кажа едничко,

искам да съм отново там!

 

Искам отново да живея,

а не да съществувам,

искам за нея отново да пея,

а не само да я сънувам!

 

Искам да се изправя гордо

и да викна "Да, аз успях!",

искам да викна горко,

а не да стана пример за смях!

© Димитър Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??