23.08.2009 г., 0:51 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
533 1 2
Искам да те докосвам нежно с пръсти.  
Искам да оставя по твоето тяло следите от моите устни.
Искам да изгарят телата ни в клада от страст  
и в мига на забрава да се слеем в едно - ти и аз.
 
 
   
 
   
 

 

   
   

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??