Aug 23, 2009, 12:51 AM

Искам 

  Poetry » Love
531 1 2
Искам да те докосвам нежно с пръсти.  
Искам да оставя по твоето тяло следите от моите устни.
Искам да изгарят телата ни в клада от страст  
и в мига на забрава да се слеем в едно - ти и аз.
 
 
   
 
   
 

 

   
   

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??