27.01.2005 г., 13:22 ч.

ИСКАМ 

  Поезия
1037 0 0

                Искам да те видя  пак за малко.
                  Да избягам от кошмара черен.
               Загадъчна да дойда в твоя град.
                Приказните нощи да намерим, 
               до старите места да отлетим и да
                 крещим, че пак сме тук, че пак
                 сме заедно. Направи така  да
                 мога да забравя, че съм тук за малко.
                 След изгрева не ме изпращай. Аз
                  тука вече нямям дом. По пътя стар 
                   ще си отида. Кога ще дойда пак?....
                  Не знам

© Палмира Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??