Искам
Искам да посрещна утрото прекрасно.
Искам аз да видя света още по-ясно.
Искам да разперя своите криле и
да полетя във звездното небе.
И когато се издигна, никой долу
няма да се сети, там - за мен.
Но ще мога да те видя аз,
ала ти мен - не.
Искам всеки ден, когато се събуждам,
в мислите ми да си ти.
И в някой слънчев ден, когато
ще съм някоя за теб, да те срещна
и да кажа аз на теб „здравей”.
© Цветана Стоянова Всички права запазени