11 июн. 2009 г., 13:21

Искам... 

  Поэзия » Любовная
617 0 0

 

 

Искам

 

 

 

Искам да посрещна утрото прекрасно.

Искам аз да видя света още по-ясно.

Искам да разперя своите криле и

да полетя във звездното небе.

И когато се издигна, никой долу

няма да се сети, там - за мен.

Но ще мога да те видя аз,

ала ти мен - не.

Искам всеки ден, когато се събуждам,

в мислите ми да си ти.

И в някой слънчев ден, когато

ще съм някоя за теб, да те срещна

и да кажа аз на теб „здравей”.

© Цветана Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??