4.12.2015 г., 7:56 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
407 0 4

 


                ИСКАМ 

Искам да съм калинката,
кацнала върху ревера ти...
Само да съм снежинката,
стапяща се върху лицето ти...


Стига ми само в очите ти
огънят, сгряващ душата ми!
Стигат ми само искрите ти,
бягащи между телата ни!

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??