Иска ми се
да беше тук,
до мен сега!
Иска ми се
да зърна поне
за миг лицето ти!
Иска ми се
да чуя перфектната
нотка в гласа ти!
Иска ми се
да те прегърна и
никога да не те пусна!
Иска ми се
завинаги при
мен да останеш!
Иска ми се
да те докосна,
дори със пръст
да е само!
Иска ми се
поне да бъда -
"One less lonely girl"!
Аз ще живея
със тази мисъл,
докато е нужно!
Защото ти живееш,
момче, моето небе има
двойно повече звезди!
© Ралица Аргирова Всички права запазени