Oct 30, 2011, 1:36 PM

Искам 

  Poetry » Love
682 0 3

Иска ми се
да беше тук,
до мен сега!

 

Иска ми се
да зърна поне
за миг лицето ти!

Иска ми се
да чуя перфектната
нотка в гласа ти!

 

Иска ми се
да те прегърна и
никога да не те пусна!

 

Иска ми се
завинаги при 
мен да останеш!

 

Иска ми се
да те докосна,
дори със пръст 
да е само!

 

Иска ми се

поне да бъда -

"One less lonely girl"!

 

Аз ще живея
със тази мисъл,
докато е нужно!

Защото ти живееш,
момче, моето небе има
двойно повече звезди!

© Ралица Аргирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е!Поздрав!
  • сложеното в кавичките НЕ Е на български.
  • или пишете на правилния език - one less lonely girl
    или просто пишете на български - едно по-малко самотно момиче.

    но не и глупости - не е трудно, стига да има желание.
Random works
: ??:??