12.01.2018 г., 20:12 ч.

Искам 

  Поезия » Друга
1076 5 27

Все същото годината върти

пред смаяния поглед на човека.

Редуват се сполуки и беди,

а младостта – отишла си полека.

 

Заклевам се, къде – не знам,

но искам да я стигна и завърна.

И с нея да остана дълго там,

където теб да мога да прегърна.

 

По дяволите търсещият ум.

Сърцето ми отдавна е успяло

да спре да спори с всеки шум,

копнеещ невъзможното начало.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ново начало »

4 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??