18.03.2021 г., 11:30 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
1039 1 4

Искам във прегръдката си нежно да те гушна

И да усещам ритъма на твоето сърце

Косите ти прекрасни със целувки да обсипя

Докато преплели пръсти са нашите ръце

 

Искам нежни думи на ухо да ти шептя

Извиращи дълбоко от моето сърце

И да не спирам да повтарям колко си красива

Носеща във себе си душата на дете

 

Искам да потъвам в очите ти тъй пъстри

И да се губя в техните дълбочини

Да не откъсвам поглед от прекрасната усмивка

Способна всяка буря в мен да укроти

 

Искам да виждам как лицето ти сияе

Знаейки, че причината за това съм аз

Как легнала на гърдите ми мечтаеш

И огънят разпалва се по-силно между нас

 

Искам те да бъдеш част от моята реалност

И в твоята, допълваща частица да съм аз

Искам с теб, сгушена във мен да остарея

И да те обичам до последния си час

© Христо Банов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??