Искам да ти помогна,
искам да си щастлива,
искам да си усмихната,
искам толкова много неща,
и те всичките са с теб.
Искам да те утеша,
искам да те прегърна,
но най-много искам да те усетя до себе си.
Искам да намериш това, което търсиш,
искам мир в душите ни,
искам отново пламъкът да запламти,
искам да започнем отново...
© Лъв Всички права запазени