Oct 3, 2021, 8:58 PM

Искам 

  Poetry » Love
383 0 0

Искам да ти помогна,

искам да си щастлива,

искам да си усмихната,

искам толкова много неща,

и те всичките са с теб.

 

Искам да те утеша,

искам да те прегърна,

но най-много искам да те усетя до себе си.

 

Искам да намериш това, което търсиш,

искам мир в душите ни,

искам отново пламъкът да запламти,

искам да започнем отново...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??