10.03.2009 г., 22:33 ч.

Искам! 

  Поезия » Друга
528 0 7

Искам да чуя

вика ти - безсилие-

от моята обич роден.

Искам да видя

в очите ти сълзи

от нежния смях приютени.

Искам да чувствам

в ръцете ти сила,

с която ми даваш криле.

Искам в мен

яростта да прелива

от набези в твойто сърце.

Искам всяко проклето докосване!

Без да те прося!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??