26.03.2007 г., 3:23 ч.

ИСКАМ 

  Поезия
599 0 3

 ИСКАМ


Да те докосвам искам
и да те прегръщам,
на рамото ти искам да заспя,
с ласки огнени да те обгръщам,
в прегръдката ти, да се разтопя,
от силата ти мъжка да зареждам,
с усещания своите сетива.

О, Боже, колко силно искам,
всичката любов да ти даря!
Мъката от тебе да изстискам,
палат от нежност да ти построя...

Искам, когато тъга те налегне,
да я прогоня далеч и завинаги аз,
самотата ръце щом към тебе протегне,
да я изпратя в забрава завчас.

... мечти крилати, ах, нека летят
и нека в сърцето надежди тлеят...
Възможно да бе всичко това,
най-щастлива щях да съм в света!

 

© Илиана Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??