15.07.2008 г., 14:06 ч.

Искам... 

  Поезия » Любовна
1077 0 5
Ето, пак ти обещавам
да не наранявам твоето сърце,
и ето - пак го правя -
раздирам го със двете си ръце...
 
Искам винаги да си със мен,
искам вечно твоя аз да бъда.
Искам огън да струи от мен,
искам пак да съм жарава твоя.
Искам думите ми да те радват,
искам да не моля в любовта...
Искам болка да не причинявам,
искам обич в твоята душа.
Искам всичко между нас да продължи,
искам любовта ни да цъфти.
Искам твоята прегръдка да е само моя,
искам твоята целувка пак за мен,
искам право аз да имам
да поискам да съм само с теб.
Искам пак да ми простиш...
Искам пак да обещая...
Искам... много ли аз искам?...
Егоист съм - знам, прости ми,
но те искам...
Научи ме да не обещавам,
че няма да те  наранявам.
Научи ме как да искам
това, което ми даряваш...

© Виолета Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??