30.12.2007 г., 21:35 ч.

Искам цяла нощ да те целувам... 

  Поезия » Любовна
1615 0 11
 

Искам цяла нощ да те целувам.

И да галя твоите коси.

Да ти пея. Да ме гледаш влюбено.

Да ти подаря всички звезди.

 

Искам цял живот да бъда с тебе.

В радости, в нечакани беди.

И дори смъртта, смъртта далечна,

да не може да ни раздели.

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??