27.08.2008 г., 15:22 ч.

Искам да... 

  Поезия » Любовна
545 0 3
 

Искам лятото да ме обича...

Искам да целуна вятърът...

Искам топлият дъжд по мен да се стича...

Искам вълните да ме прегърнат...

 

Искам да виждам само доброто...

Искам да има само любов...

Искам, когато отворя очите си,

в мен да изгрява всичко добро...

 

Искам да искам...

Искам да видя...

Искам да чувствам...

Искам да имам...

Искам да Обичам... теб!

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??