27.01.2008 г., 11:15 ч.

Искам да бъда 

  Поезия » Любовна
584 0 3

Иска ми се да бъда единствената мисъл в ума ти.

Иска ми да бъда най-светлият блясък в очите ти.

Иска ми се да бъда най-искрената усмивка на лицето ти.

Иска ми се да бъда най-силната ти тръпка.

Иска ми се да бъда най-бързият пулс на сърцето ти.

Иска ми се да бъда причината, поради която се будиш сутрин.

Иска ми се да бъда твоята вяра и надежда.

Иска ми се да бъда водата за теб,

за да отпиваш от мен капка по капка, за да живееш.

Просто единственото нещо, което искам е

да бъда за теб това, което ти си за мен - ВСИЧКО!

                                           ОБИЧАМ ТЕ!
                                                  

 

                                                                                    Мая

 

 

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??