2.06.2018 г., 1:03 ч.

Искам да бъда отново дете 

  Поезия » Друга
506 0 1

 

Искам да бъда отново дете!

С другарите  стари навън да играя.

Не искам да пиша между четири стени,

ала зная, това  са само мечти!

 

Искам да бъда отново дете!

Искам да тичам на воля!

Без грижи, без сълзи в очите,

забравила всичко и всички.

 

Искам да бъда отново дете,

да живея в  свят  без лъжи,

свят изпълнен с детски мечти!

Радост, усмивки  и слънчеви дни.

 

Искам да бъда отново дете,

но зная, това само мечта е.

Не мога да бъда отново дете!

Няма как да върна времето назад!

 

Времето крачи напред...!

Аз продължавам да мечтая!

Защото не искам да живея така,

със сълзи в очите, с тъга в сърцето!

... ... .... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

И болка изписана на лицето!

 

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кой ли не иска? И на мен ми се тича да играя, да се смея и плача с чисто сърце...Но пък наистина времето неусетно завърта колелото и всъщност без да се усетим порастваме ,съзряваме и остаряваме.
Предложения
: ??:??