15.09.2021 г., 1:01 ч.

Искам да цъфтя 

  Поезия » Любовна
454 0 0

 

Разлисти ме!
Отразявам се във твоята усмивка!
Редят се есени,
когато бурята в теб не стихва...
А аз съм стръкче,
за теб ще се престоря на върба!
Ще се извивам, 
на смерча ти жесток ще устоя...
Но после разлисти ме!
Искам на пролет да цъфтя!
Да ме вдишваш,
да ме гледаш, да цъфтя!
Посред лято обери ме,
времето за нас ще е дошло...
Ще ми измислиш име,
край ще е, начало - то.

© Ивелина Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??