25.04.2013 г., 7:55 ч.

Искам да извикам 

  Поезия » Любовна
520 0 1

 

     Искам да ти кажа нещо,

     моля те, не ме прекъсвай,

     свали от устни ми горещи

     тези твои нежни пръсти!

 

     Искам да ти споделя,

     по-скоро да извикам,

     не, дори да изкрещя

     колко много те обичам!

 

     Не знаех, че от обич

     може да боли така

     от тоз железен обръч

     около сърцето във гръдта!

 

     Обръч, който стяга

     от несподелената любов

     и от който да избягам

     не съм способен и готов!    

 

     А колко просто е да кажеш:

     "Да! Ти си ми любим приятел!"

     и няма тази тежест да ме смазва,

     ще съм почти щастлив сърдечен

                                               наемател!

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??