4.01.2005 г., 3:36 ч.

Искам да мечтая 

  Поезия
1154 0 4

Часовниче, пред тебе си мечтая -
ти детските ми дни върни,
безброй желания да пожелая
на всички падащи звезди.

И нека хълмовете чyят
една камбанка как ехти
и от живота ми да се събудят,
заспалите за радост дни.

При теб мечтая да се върна
в ден светъл, нов, щастлив,
със нежност чиста да обгърна
желания ти образ мил, красив.

Пред изгрева в едно със тебе да се слеем,
така, че той мечтае да ни зърне
и сгушени с любов да му попеем,
а той със светлина да ни отвърне.




© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??