3.03.2011 г., 15:10 ч.

Искам да обичам 

  Поезия » Любовна
731 0 0

Искам да обичам


Ще се разпадна ли? Отново?!

След поредното разочарование,

или ще намеря сили към теб -

следващо завоевание.

Да заключа ли сърцето си завинаги?

А ключа да захвърля надалеч,

за да нямам вече тия спомени

пронизващи ме, сякаш с меч.

Да, искам да обичам, да обичам теб.

Всичко с времето ще се случи.

Ала не. Ти няма да си тук. Ще си далеч.

А аз искам да обичам, да обичам теб.

Може би ще се разпадна на парчета.

А после ще трябва да се събера.

Но не! Убиваш ме, без да знаеш,

че аз искам да сбичам, да обичам теб!...

© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??