Искам да обичам
Ще се разпадна ли? Отново?!
След поредното разочарование,
или ще намеря сили към теб -
следващо завоевание.
Да заключа ли сърцето си завинаги?
А ключа да захвърля надалеч,
за да нямам вече тия спомени
пронизващи ме, сякаш с меч.
Да, искам да обичам, да обичам теб.
Всичко с времето ще се случи.
Ала не. Ти няма да си тук. Ще си далеч.
А аз искам да обичам, да обичам теб.
Може би ще се разпадна на парчета.
А после ще трябва да се събера.
Но не! Убиваш ме, без да знаеш,
че аз искам да сбичам, да обичам теб!...
© Васи All rights reserved.