7.11.2014 г., 0:02 ч.

Искам да обичам 

  Поезия
472 0 0

Търсиш си муза, търсиш идея,

лъч светлина, трепет поне,

искаш да викнеш силно”копнея”,

искаш да блъска пусто сърце!

 

Сива апатия и мънички хора,

няма надежда, животът е клет,

не мога със себе си вечно да споря,

светът е тъй жалък, светът е проклет!

 

Не можеш да страдаш, няма причина,

страдалецът е черен, а ти си само сив,

емоция искаш, макар малка да има

жадуваш  за миг и ти да си жив!

 

 

© Димитър Кожухаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??