25.12.2008 г., 9:28 ч.

Искам да рисувам любовта 

  Поезия » Любовна
748 0 2
Искам да я нарисувам...
Да я опиша, не със думи, а с цветя.
С устни да целувам
пресъхналите ти сълзи.
Искам да рисувам любовта...
Нейде да намеря две следи...

Искам да се удавя в очите ти.
Да се превърна в капка роса.
С усмивка да изтриеш сълзите ми,
да нарисуваме с теб вечността.
Да си с мен до края на дните ми.
Искам да рисувам любовта...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??