25 дек. 2008 г., 09:28

Искам да рисувам любовта 

  Поэзия » Любовная
753 0 2
Искам да я нарисувам...
Да я опиша, не със думи, а с цветя.
С устни да целувам
пресъхналите ти сълзи.
Искам да рисувам любовта...
Нейде да намеря две следи...

Искам да се удавя в очите ти.
Да се превърна в капка роса.
С усмивка да изтриеш сълзите ми,
да нарисуваме с теб вечността.
Да си с мен до края на дните ми.
Искам да рисувам любовта...

© Тайнствената Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??