14.05.2006 г., 11:06 ч.

Искам да си моя 

  Поезия
636 0 1
Искам да си моя!
Искам да те имам!
Да си с мене всеки ден и час.
Искам да те галя!
Да те целувам искам!
Да те любя пак и пак.
Да те прегръщам,ах!
Да ти нашепвам-
колко си красива и добра.
Да ми вярваш искам
и да ме обичаш,
както никой досега!

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??