23.08.2007 г., 23:11 ч.

Искам да си плюшено мече 

  Поезия
2095 0 19
Искам да си плюшено мече,
щом поискам - силно да те гушна.
Искам да си плюшено мече,
под завивките да мога да те мушна.

Искам да си плюшено мече,
да не спориш и да не мърмориш.
Искам да си плюшено мече,
щом ме видиш, ти прегръдка да отвориш.

Искам да си плюшено мече,
щом съм грешен, нищо да не казваш.
Искам да си плюшено мече,
щом поискам да си с мен, да не отказваш.

Искам да си плюшено мече,
да те гушкам искам непрестанно.
Искам да си плюшено мече,
колкото да ти се струва странно...

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??