23.11.2010 г., 19:52 ч.

Искам да съм ... 

  Поезия
562 0 1

                       Искам да съм...

 

 

Искам да съм глухата,

                                           за да  не чувам всеки миг вашите подигравки!

Искам да съм сляпата,

                                           за да не виждам лицата на своите мъчители!

Искам да съм нямата,

                                          за да може поне да ме съжалявате малко!

Искам да съм немощната,

                                           за да не се опитвам да се защитавам!

Искам да съм мазохистката,

                                           за да може, когато ме удряте, да ми харесва!

Искам да съм силната,

                                          за да може да не плача никога!

Искам да съм мъртвата,

                                          за да  може никой да не си спомня за мен!

Искам да съм призракът,

                                           за да може да ме оставите да се насладя на покоя!

 

23.11.10

© Грозното Патенце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??