15.02.2011 г., 7:10 ч.

Искам да съм там с тeб 

  Поезия » Любовна
814 0 0

Искам да съм там с тeб,
Не само когато слънцето грее,
Но и да бъда,
когато Луната се задържа през нощта.

Искам да съм там с тeб,
Не само когато усмивката блести в очите ти,
Но и да бъда,
когато си намръщена, сърдита, когато дните ти сa мрачни.

Искам да съм там с тeб,
Не само когато приятелите ти са до теб,
Но и да бъда,
в добри и лоши времена, близо до сърцето ти.

Искам да съм там с тeб,
Не само защото ме обичаш,
a защото те обичам, сега и завинаги.

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??