15.06.2007 г., 22:16 ч.

Искам да те имам 

  Поезия
1065 0 2

Сън ли бе или реалност
нощта, в която бе до мен
и изведнъж ти каза "Тръгвам"
и душата ми отнесе с теб.
Поисках да те спра, ала не можех,
поисках поне минута още с теб.
Протегнах аз ръка към тебе
и запитах се "Кога ли ще си пак до мен?"
И щом си тръгна, аз загубих всичко,
отнесе с теб радостта и моя смях.
Сърцето ми в мрак потъна,
от очите ми тъкулна се сълза.
Кога ще дойдеш пак? Кажи ми!
Без тебе няма смисъл моят ден,
една мечта, едничка само имам
и през сълзи стена : "Остани при мен"
Чуваш ли ти тези думи
и мислиш ли за мен, тъй както аз,
боли ли те, когато мен ме няма
и липсва ли ти моя глас?

© Дамяна Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??