15.09.2007 г., 23:49 ч.

искам да те няма 

  Поезия
840 0 5

Kaк искам да те няма,
да изчезнеш като сянка в тъмнината,
как искам любова ми голяма
да се скрие в тишината.
Не мога повече така
да мисля нощ и ден,
ако не бях постъпила така,
дали нямаше сега да си до мен.
Искам те, но знам, че не може
в целувките си любов да вложиш.
Просто изчезни
и не ме търси.

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??