5.09.2010 г., 19:49 ч.

Искам да забравиш първо мен 

  Поезия » Любовна
1009 0 7

Център за социална рехабилитация и интеграция - с. Дълбок дол

Петко Васков Сталинчев  - роден на 25/10/1089 в  Пловдив

обича да спортува и да изработва глинени съдове

Съавтор и редактор - Тодор Трайчев

 

 

Искам  да забравиш първо мен

 

 

Искам  да забравиш първо мен,

люляка и пейката във двора.

Искам да забравиш всеки ден,

всеки миг на  радост и  умора.

 

Нека  устните да  лъжат честно,

да целуват  други като мен,

нека думите ти да предричат  лесно,

че светът край нас е  променен.

 

Искам само да забравиш първо мен,

после лятото вълните и простора.

Искам да забравиш всеки ден,

всеки миг на  радост и  умора.

 

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??