15.04.2021 г., 17:24 ч.

Искам да знаеш, че аз почти го правя... 

  Поезия » Любовна
342 1 1

Искам да знаеш, че аз почти го правя...

 

Искам да знаеш всеки път, когато мислиш, че съм вече с друг 

и всеки път, когато сигурен си, че те забравям, 

че те ненавиждам и обиждам те напук...

Искам да знаеш, че аз почти го правя...

 

Но искам да знаеш, че и всеки път, когато не дойда до вас

и всеки път, когато едва не ти се обадя

и когато не ти пиша леко пийнала в късен час...

Искам да знаеш, че аз почти го правя...

 

10.08.2020

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??