3.11.2012 г., 12:46 ч.

Искам го! 

  Поезия » Любовна
501 0 0

Какъв е истинският мъж...

задавах си въпроса не веднъж?

Дали е джентълмен с букет цветя,

понесъл ги към своята жена?

Или пък някой бизнесмен...

менящ жените всеки ден?

А може би обикновен клошар...

под дрипите скътал сърце от жар?

Какъв е истинският мъж...

И питам се дали си струва?

Искам го! Поне веднъж!

Ако изобщо съществува!

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??