Искам хапче, искам теб,
лудоста ми не е в ред,
щом те няма, пиша драма,
има ли те, ставам дама.
Все се боря, но не става,
уж седя, а пък съм права,
все в главата ми стоиш,
и мечтите ми броиш.
Искам те, какво да сторя,
как с това да се преборя,
с теб усещам, че съм жива,
сбъдната мечта красива.
© Неземна Всички права запазени
"Искам хапче, искам теб,
лудоста ми не е в ред,
щом те няма, пиша драма,
има ли те, ставам дама."