18.02.2012 г., 11:09 ч.

Искам на курс 

  Поезия » Философска
604 0 1

Пожела ми с усмивка: "Много здраве на мама!"

И поиска нахално да отидеш на курс.

Ти върви, а пък аз ще потегля за двама -

А дори и за трима във различен ракурс!

 

Може би съм глупак, може би съм наивен,

Силно вярвам в доброто и дори в Любовта -

Имам вяра във теб и съм тъй позитивен -

хубавелко съм, знам - и съм умен при това!

 

Уморих се от всичко и почти съм отчаян.

Яхвам първия кон и отпрашвам на Юг...

Бягам бързо от теб, искам сам да мечтая.

Е, и аз ще намеря подходящия кур-с...

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??