2.10.2011 г., 13:53 ч.

Искам нещо 

  Поезия
805 0 2

Искаш нещо и аз го искам...

Искам твойта страст в ръце да стискам.

Искам ти да искаш още.

Искам с тебе много нощи!

 

Искам аз и ти искаш нещо...

Искам често да те усещам.

Искам нещо... нали се сещаш?!

Нещо мръсно искам спешно!

 

Искаш нещо - аз ти давам!

Искай още, продължавай!

Искай мен! Ще ти предложа

да видим колко да ме искаш можеш!

 

Искам нещо, а ти даваш ли?

Искаш ли, продължаваш ли?

Искам теб! Позволяваш ли

да те искам до прекаляване?

 

 

На С.

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • и това би могло да е...
    всъщност е просто закачка м/у състуденти
    ама кой както иска така да го разбира
  • поп-фолк текст
Предложения
: ??:??