Искам, но не бива...
Аз искам до мен да бъдеш ти сега,
да спасиш душата обвита от тъга,
с очи, изпълнени с любов да ме погледнеш,
с ръце, жадуващи да ме прегърнеш.
Аз искам, но не бива...
Мечтая да сме двамата в нощта,
за да почувствам силата на любовта,
да усетя трепетът на твоето сърце
и докосвайки нежното ти лице,
тихичко и страстно да те целуна
и така без "сбогом" да си тръгна.
Да бъдеш толкова далеч, това ме убива,
но въпреки всичко аз искам, но не бива...
© Мими Всички права запазени