25.06.2008 г., 21:59 ч.

* Искам пак * 

  Поезия » Любовна
668 0 3
ИСКАМ ПАК


Искам пак да погледна в очите ти
и да видя там целия свят!
Искам пак да те галя с косите си
и да шепна: "За тебе мечтах!"


Искам пак да целувам със устните,
твойте устни, готови за грях!
Искам пак да ме милваш с ръцете си,
да усещам как тръпна под тях!


Искам нощем, когато заспиваш,
да те галя със нежни ръце и да чакам
да дойде пак утрото... с надежда
да бъдеш до мен!


МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??