Красива е, сърце пее,
аз съм луд по нея,
слънце нека ме огрее,
за нея само аз живея.
Нежен блян в душата
вдъхновява ме да пиша,
да пиша за красотата,
за нея само дишам.
Но вместо лъчи да ме галят,
вместо да ме успокои светлината -
рани в сърце се появяват,
измъчва ме болка в душата.
И ето - депресия ме смазва,
че далеч е нейната красота,
но тя туй не забелязва,
а искам с нея да летя!
© Георги Всички права запазени