1 июл. 2021 г., 13:40

Искам с нея да летя! 

  Поэзия » Любовная
366 0 0

Красива е, сърце пее,

аз съм луд по нея,

слънце нека ме огрее,

за нея само аз живея.

 

Нежен блян в душата

вдъхновява ме да пиша,

да пиша за красотата,

за нея само дишам.

 

Но вместо лъчи да ме галят,

вместо да ме успокои светлината -

рани в сърце се появяват,

измъчва ме болка в душата.

 

И ето - депресия ме смазва,

че далеч е нейната красота,

но тя туй не забелязва,

а искам с нея да летя!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??