Искам да бъда с теб винаги,
всеки път да те опознавам.
И искам всички да го знаят,
че щастливо те обичам..,
Искам да бъда с теб винаги,
във всеки следващ живот.
Само теб да те обичам,
да си моето начало и край.
Искам да бъда с теб винаги,
да остарея заедно с теб…
Защото ти си, ти, само ти,
човекът, който аз обичам.
Искам да бъда с теб винаги,
в добро и лошо с теб да бъда.
Защото ти си, ти, само ти,
моята друга половина…
Искам да бъда с теб винаги,
ръцете ми да не пускаш никога.
И времето да спре в този миг,
когато съм в обятията ти…
Искам да бъда с теб винаги,
в прегръдките ми да заспиваш.
И сетне щом слънцето изгрее
с целувките си да те будя.
Искам да бъда с теб винаги,
защото ти си, ти, само ти,
началото и края, ти, любов,
ти си, само ти си, само ти…
И ако дойде ден да те няма,
и мен вече няма да ме има…
И ако някой ден се измориш,
живот от своя ще ти вдъхна…
Защото ти си, ти, само ти,
началото и края, ти, любов,
ти си, само ти си, само ти…
човекът, който аз обичам…
© Лили Вълчева Всички права запазени