12.08.2009 г., 11:54 ч.  

Искам да обичам 

  Поезия » Бели стихове
879 0 8

Искам да обичам

 

Искам с обич да живея,

в сърцето да пулсира.

А не вечно да я губя...

и вярата ми да умира.

 

От утринта денят е тъмен,

кога гневът в мен клокочи...

Нежността, дълбоко скрита,

сълзливо е поточе...

 

Искам само да обичам,

а не гняв сърце да пали.

Кога звезда ще падне...

отново обич да запали.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??