28.05.2009 г., 9:51 ч.

Искам света 

  Поезия
824 0 4

Вина ме изгаря отвътре -
не мога за идния ден
да кажа, че с теб ще сме скъпи -
че утре ти пак ще си с мен.

Безследно се губя във нея -
болезнено злобна е тя -
и често си мисля за тебе,
когато при мен е дошла.

Вина ме изгаря отвътре -
но как да ти кажа - не знам,
че буйства в гърдите ми тътен,
когато оставиш ме сам.

Ала нека забравим вината.
И нека загърбим страха.
Искам света - свободата -
че още ти чувам гласа.


© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??