25.10.2007 г., 12:03 ч.

Искам свят за нас 

  Поезия » Любовна
834 0 4
 

        

Искам свят да си измисля,

 където в него да съм с тебе.

Искам роза на ревера да съм ти,

или пък най-голямата опора.

Аз пак искам - всичко или нищо!

Аз пак искам теб -

отчаяно и истински!

Искам още  дъжд да завали

 и да се скрия под сакото ти...

Искам като красива орхидея

да разцъфна във живота ти...

Искам те насън, наяве...

Искам да съм топлината в шепите ти!

Искам твърде много, зная!

Но ако сега не го поискам,

ще се загубя във безкрая...

 

© Албена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??