11.07.2006 г., 10:39 ч.

Искам те  

  Поезия
895 0 2

Искам те...
Отново...
Искам те по силно от преди
в прегръдките си да те имам...
Искам те, макар и невъзможно...
Искам те, дори непоносимо.
Имах те...
Някога,
преди...
Беше мой, но всичко
хубаво си отива.
Искам те...
Ела, вземи ме!

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??